Tenvoltti Oy:n kotipaikka on Lahdessa.Yrityksen henkilökunnalta löytyy kokemusta alalta aika laaja-alaisesti useamman vuoden ajalta. Rakennustekniseltä puolelta 25v. ja uusiutuvan energian suunnittelusta ja asennuksesta 12v. Projekteja on ollut niin pienistä 1.5 kW aurinkovoimaloista aina 150 kW asti.

Olemme tiiviisti yhteyksissä energiapuolen laitevalmistajiin joiden kanssa teemme yhteistyötä aurinkosähköön liittyen. Kiinteistöjen energian käyttöön teemme suunnitelmia ns. hybridilämmitysjärjestelmistä missä voidaan tapauskohtaisesti yhdistää eri lämmitysmuotoja toisiinsa. Kaikissa tapauksissa lähtökohtamme on uusiutuva energia, aurinkosähkö ja sen kustannustehokas käyttö.

Pääpaino on aurinkosähkön järkevässä mitoituksessa ja miten sitä kohdistetaan kiinteistön sähkön kulutukseen. Kiinteistön tuottama aurinkosähkö on kustannustehokkainta kun kaikki tuotettu energia käytetään omaan kulutukseen.

Haluamme palvella niin ok-talojen omistajia, maatilayrittäjiä ja liikekiinteistöjen omistajia. Mennään positiivisella asenteella, reippaalla ja joustavalla palvelulla eteenpäin. Monesta pienestä aurinkosäköjärjestelmästä kasvaa iso aurinkosähkövoimala ja samalla ehkäisemme ilmaston muutosta. Ollaan omavaraisia energian osalta!

Aurinkosähkö-Terveisin TenvolttiOy